tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kaksvee

Tänään vietetään synttäreitä. Naputtelin nimittäin tämän blogin ensisanat tasan kaksi vuotta sitten! Sen kunniaksi ajattelin luoda katsauksen hakusanoihin, joilla tänne on päädytty.raskaudesta palautuminen
Tästä on moni kiinnostunut, sillä tasaisin väliajoin joku aina löytää tänne kyseisellä hakulausekkeella. Vuosi sitten kirjoittelin palautumisesta täällä. Aika helposti on mennyt, mistä saanee kiittää imetystä.

tarvitseeko imetyspaitaa
Ei tarvitse, välttämättä. En omista ainuttakaan.

tarvitaanko imetystyynyä
Ei sitäkään. Joskus imetin tyynyn päällä, mutta sitten vauvalla alkoi olla kokoa sen verran, että ruokkiminen onnistui sylissä tai makuullaan.

odotus ja opiskelua raskausdiabetes
Juu, kaikki noista on koettu, vaikka sitä tässä ei nyt ehkä tarkoitettu.

meetvursti imetys
Hmm. Miksipä ei?

kätilöopisto perhehuone
Oi, perhehuone oli ihana synnytyksenjälkeinen majoitusmuoto! Melkein kuin hotelli sairaalaympäristössä.

yliajalle menevä raskaus
No sellaisesta en tiedä yhtään mitään.

anoppi painostaa menemään töihin
Kuulostaa hankalalta. Toivottavasti löytyy kaikkia miellyttävä ratkaisu, vaikka ei anopin asia varsinaisesti olekaan.

ostaisinko manducan
Osta, ellet ole kovin pienikokoinen. Silloin en suosittele Manducaa.

en osaa olla iloinen kaverin raskaudesta
Harmi! Varmaan sinulla on syysi, miksi et osaa olla iloinen. Muista kuitenkin kaksi asiaa: 1.) kaverin raskaus ei ole sinulta pois, 2.) kaverisi ei ehkä edellytä, että hihkut riemusta - jonkun avoin inho omaa jälkeläistä kohtaan ei yleensä paranna välejä.

hypokondria
Juu, siihen on taipumusta.

bugaboo cameleonista
Täällä on omia kokemuksiani.

Ja sitten tahtoisin näin  syntymäpäivän kunniaksi kuulla, mistä juuri sinä olet päätynyt lueskelemaan Vauvanukkeleikkiä?


10 kommenttia:

 1. Samaan aikaan odotin esikoista kuin sinäkin. Googlesta etsin raskausaiheisia blogeja samoilla viikoilla ja muun muassa tämä löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Hakusanoistakin päätellen moni on päätynyt tänne silloin, kun olin raskaaana.

   Poista
 2. Löysin blogiisi hakusanoilla laskettu aika 9.3.2014, se oli meidän laskettu aika. Tyttö syntyi 18.3., yli meni ja reippaasti :D eipä haitannut, olin laskettuna aikana poskiontelontulehduksessa ja aika tukossa... Varmasti paremmin meni yliaikaisena :). Mietin muuten tänään että teinpä kaksi vuotta sitten tein raskaustestin ja nyt se vahva plussa on itsevarma taapero vailla itsesuojeluvaistoa <3 Aika kulkee nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hyvä, kun vauva viihtyi mahassa sitten vähän pidempään! Ja totta, aika kulkee todella nopeasti. En voi uskoa, että raskaustestistä on jo kaksi vuotta!

   Poista
 3. Muistaakseni googlen tai sitten bloggerin oman haun kautta etsin raskautta käsitteleviä blogeja. Olin itse silloin raskaana.

  Tasan vuosi sitten olin uunituore äiti ja vieressäni tuhisi vastasyntynyt vauva. Tänään tuo vauva täytti 1v. Koko päivä on mennyt kelloa kytätessä ja muistellessa, mitä tasan vuosi sitten tähän kellonaikaan tapahtui..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea taaperolle ja äidille, vähän myöhässä tosin :) Syntymäpäivänä tosiaan kyttää kelloa ja muistelee, mitä synnyttäessä tapahtui juuri silloin.

   Poista
 4. Nämä on aina niin mahtavia kuulla millä hakusanoilla blogiin on eksytty! :D mä en edes muista mitä kautta eksyin sun blogiin. Siitä alkaa olla jo niin pitkä aika kun meidän molempien lapset ovat syntyneet. Muistan odotusaikana jo lukeneeni ahkerasti sun odotusblogia :) ihana on ollut päästä seuraamaan teidän matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä on kiva käydä lukemassa. :D Joskus on ihan järkeenkäyviä hakusanoja, mutta välillä taas näkyy jotain ihan pähkähulluja. Teidänkin matkaa on ollut ilo seurata :)

   Poista
 5. Mä löysin tänne Emmikolife-blogin kautta, samoihin aikoihin ajoittuvien äitiysblogien joukosta :)

  VastaaPoista