torstai 5. maaliskuuta 2015

Aina saa haluta

Mitä sinä haluaisit? Sitä Puhelias moppi -blogin Anna haastoi miettimään. No minähän tahtoisin vaikka mitä:

...Voisin saada näistä kolmesta vuoden aikana podetusta oksennustaudista ikuisen immuniteetin kyseiseen sairauteen. Eikös juu.

...Saman voisi antaa myös lapselleni, vaikka hänellä on ollut vain yksi hyvin lievä vatsatauti. Ikävä se oli silti.

...Kun nyt tälle linjalle lähdettiin, haluaisin, että lapseni kuume menisi ohi, mieluiten heti. Kiitos viikko sitten saatu mpr-rokote.

21/52

...Haluaisin itsepuhdistuvat silmälasit. Eikö joku voisi keksiä sellaiset? Varsinkin tahmatassuisessa taaperoarjessa ne olisivat mitä hyödyllisimmät.

...Oi jospa aurinko paistaisi hieman useammin. En tiedä, suojeleeko mieli liian synkiltä tunnemuistoilta. Minusta nimittäin tuntuu, että nyt kotona ollessa pimeys ja harmaus ulkona ovat tuntuneet aivan erityisen raskailta. Havaitsenko ne nyt vaan paremmin? Oli miten oli, kevät ja valo ovat hyvin tervetulleita.

...Ehkä eniten tällä hetkellä odotan sitä, että saan kaksi kappaletta pro gradu -nimisiä teoksia huomenna painosta. Sitten pääsen palauttamaan yhden niistä opintotoimistoon.
Siinäpä muuten on syy, miksi olen ollut virtuaalimaailmassa hävettävän passiivinen. Yllytyshulluna päätin väsätä liian kauan roikkuneen lopputyöni valmiiksi ennen ohjaajan äitiyslomaa. Onnistui!6 kommenttia:

 1. Vautsi! Gradun valmistuminen ylipäätään on ihailtava suoritus, saati sitten pienen lapsen äidiltä! :) Mahtavaa!

  Mäkin olen vasta nyt kotona ollessani tajunnut, miten harmaassa ja pimeässä maassa me asutaan. Ehkä sillä ei vaan ollut töissäkäydessä niin paljon väliä kuin nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulle ehkä sopi kaikkein parhaiten tällainen intensiivinen puristaminen, vaikka se toki vaati yöllä Anselmiinan uniaikaan valvottuja tunteja. Onneksi päiväunet ovat parantuneet nyt, nimittäin syksyllä en todellakaan olisi voinut tehdä tätä! Palautusviikolla äidilläni oli onneksi loma, niin sain vähän apuja tänne kotiin. Ilman sitä en ehkä olisi onnistunut.

   Harmaus on jotenkin ...läpitunkevaa, kun on vaan kotona. :D Töissä tai koulussa varmaan keskittyy enemmän muihin juttuihin.

   Poista
 2. Wau, paljon onnea gradun rutistamisesta valmiiksi! Nyt on varmasti hyvä mieli :)!

  VastaaPoista