lauantai 20. joulukuuta 2014

Lahjan keksiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Lapsen työläydestä puhutaan usein, mutta joskus lapsi tuo mukanaan helpotuksen. Tänä vuonna oli helppo keksiä lahjat omille vanhemmillemme. Omilla kuvilla saa tilattua jos jonkinlaista krääsää, joten tilasimme Anselmiinan kuvilla vuoratut kalenterit. Oli helpottavaa heittää hyvästit aattoa edeltävän päivän hikoilulle ostoskeskuksessa tai maaniselle lahjanetsimiselle verkkokaupoista.

Jääkaappimagneetit, hiirimatot ja mukit olisivat tuntuneet hieman.... ....korneilta ja turhiltakin. Kalenteria sen sijaan tarvitsee aina.

Vuosi Anselmiinan kanssa -kalenteri oli helppo toteuttaa: valitsin joka kuukaudelle vaan kuvan Anselmiinasta juuri siinä kuussa. Samalla sai siis luotua pienoisen vuosikatsauksen. Tammikuussa oli sattuneista syistä tyydyttävä raskausmahakuvaan, mutta muille kuukausille sai otoksen ehdasta vauvasta.Huh, olipas helppoa anti-askartelijallekin!

Oletan nyt muuten, etteivät lahjan saavat isovanhemmat käy täällä kurkkimassa. Jos jostain syystä käyvät, ovat he melkoisia sherlokkeja. Ehkä lahjan tietäminen on silloin jo ansaittua. Eikä tässä muuten ollut kaikki, millä lahjotaan.

2 kommenttia:

  1. Noi ifolorin jutut on kyllä hyviä! Mä teetin viime vuonna miehen vanhemmille mukit missä oli meidän neidin kuva, molemmissa erilainen. Sit niissä luki mummon muki ja papan muki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun saa niin paljon erilaisia :) Mukit kuulostaa myös tosi hyvältä lahjalta! Ehkä me tilataan sellaiset ensi jouluna. :D

      Poista