sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Räpsitään yhteiskuvia 52 viikkoa -haasteessa: 1/52

Yhteiskuva lapsen kanssa joka viikko on blogeissa kiertänyt haaste, johon ajattelin viimein tarttua. Meillä on paljon kuvia Anselmiinasta, jotka ovat minun ottamiani. Arvanette, kuinka on siis käynyt. Tiedostot ovat täynnä kuvia Anselmiinsta yksin, Anselmiinasta ja isistä, Anselmiinasta ja mummista... ja minusta ja tyttärestäni on hyvin vähän kuvia.

Se on hieman harmi. Olisi kiva, jos muistoksi jäisi äiti-lapsi-kuvia. Lisäksi kuvista jos mistä huomaa ajan kulumisen, ja puolivuotias muuttuu 52 viikon aikana varsin paljon. 

Niinpä ajattelin aloittaa haasteen. Säännöt ovat yksinkertaiset: joka viikko 52 viikon ajan yhteiskuva lapsen kanssa.

Varoitin jo miestäni, että hän saa viettää säännöllisesti aikaa kameran takana. En vanno, että muistaisimme tai ehtisimme tai välttämättä edes jaksaisimme räpsiä kuvia aivan joka viikko, mutta aion ainakin yrittää. Kuvien oheen voisin ehkä aina hieman kirjata viikon kuulumisia.Ensimmäiset kuvat, tässä ne nyt ovat. Ne on otettu tänään, aurinkoisena syyspäivänä, kun kävimme koko perhe vaunulenkillä. Poikkesimme myös jätskillä, ja Anselmiina nukkui.

Aina lämpötilan kivutessa kaksinumeroiseksi ajattelen, onko nyt viimeinen lämmin päivä. Onneksi viimeinen ei ole tainnut vielä olla. Ensi viikko näyttää sääennuksissa hyvältä, ja elämä tuntuu oikein aurinkoiselta muutenkin. Luulen, että kotiäitikriisini alkaa olla selätetty. Kotoilu maistuu taas. Ensi viikko näyttää aika perinteiseltä eli muskaria, kerhoa, vähän omaksi iloksi opiskelua Anselmiinan uniaikaan ja toivottavasti bloggailuakin. 

4 kommenttia:

 1. Ihana haaste! Mä just eilen illalla sanoin miehelle että voisko se alkaa ottaa meistä tytöistä kuvia. Semmoisia tilannekuvia nimenomaan. Kävin läpi albumeita joissa toistui sama kaava mitä yllä kirjoitit. Kukkis ja isi, Kukkis ja munmu, kummisetä, jne jne jne, mutta minun ja Kukkiksen yhteiskuvia oli vain hyvin vähän ja niistä suurin osa puhelimen etukameralla otettuja suttuisia kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistä on kans varmaan kolme yhteiskuvaa otettu järkkärillä... järkyttävää! :D :/

   Poista
 2. Juuri tässä yhtenä päivänä itsekseni itkeskelin, että jos itse en koskisi kameraan, ei vauvasta olisi varmaan ollenkaan kuvia synnärin jälkeen.. Ainut perhekuvakin on ristiäisissä otettu :( Olen miehelleni monesti asiasta maininnutkin.. Ja nimenomaan tilannekuvia tahtoisin, mies kun odottaa että menen valmiiksi pönöttämään vauvan kanssa kameran eteen.. plääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla siis tosi yleistä, harmi. :( Meistäkin on muuten ihan olematon määrä perhekuvia, siis varmaan tyyliin oikeasti yksi! Apua. Sen siitä saa, kun aina kuvaa itse. Ei ole lähipiirissä kovin oma-aloitteisia kuvailijoita...

   Poista