lauantai 6. syyskuuta 2014

10 x Anselmiina

Kerro 10 asiaa lapsestasi, määrättiin Instagramissa saamassani haasteessa. Päätin laajentaa haasteen tänne blogiin, koska onhan tänne ainakin kymmenen kertaa mukavampi kirjoittaa kuin Instagramin pieneen kommenttikenttään.

Anselmiina...
 1. Saapui maailmaan oikeana päivänä, mutta vääränä kuukautena. Hän syntyi 11.2.2014, kun laskettu aika olisi ollut 11.3.2014. Saa nähdä, kuinka täsmällinen hänestä tulee.
 2. On varsin touhukas tyttö, joka ei enää kestäisi hetkeäkään paikallaan.
 3. Viihtyy hyvin Manducassa. Siitä on hauska katsella maailmaa ja joskus ottaa unet.
 4. Matkustaa vielä vaunukopassa, johon onneksi mahtuu hyvin. Äidin pitäisi keksiä, miten ratasosan valjaat korjataan...
 5. Tykkää olla äänessä. Päristely, jokeltelu, kiljuminen ja kaikenlaisten mahdollisten äänien päästäminen on lempipuuhaa. Äiti ja isi pohtivat kuumeisesti, tarkoittavatko Anselmiinan sanomat äiti ja vauva mitään.


 6. Viihtyy tasoisessaan seurassa eli rakastaa toisten vauvojen tapaamista. Heitä on kiva taputella ja hypistellä.
 7. Osaa ilmeisesti antaa pusuja. Äidin sydän sulaa.
 8. On varsinainen yökukkuja. Hän nukahtaa yleensä aikaisintaan kello 21.30, mutta vaipuu onneksi uneen viimeistään kello 23.00.
 9. On saanut geenilotossa toiseen poskeensa hymykuopan. Toinen on siis peritty isältä ja toinen äidiltä.
 10. On saanut hiuksiinsa ripauksen punapigmenttiä.  
Haastan solidaarisesti kaikki, jotka lukevat tätä. Hehe.

4 kommenttia:

 1. Haha! Hyvin haastettu. Meilläkin on opittu antaan pusuja <3<3<3 se on niiiiin suloista!!! Iiks!

  VastaaPoista
 2. Lohduttavaa kuulla, että muillakin käydään nukkumaan varsin myöhään. Meilläkin nyt viisi kuukautta vanha harkitsee nukkumista aikaisintaan kymmenen pintaan ja on unten mailla yleensä klo 23 maissa. Hieman olen miettinyt, miten tuota nukkumaankäyntiä saisi aikaistettua, mutta en ole vielä alkanut sanoista tekoihin. Syytä olisi, jos meinaan tammi-helmikuun vaihteessa palailla töihin, koska sehän merkitsee aikaisempia heräämisiä ja siten myös pitäisi aikaisemmin käydä nukkumaan riittävän yöunen saamiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaa tietysti sosiaalista elämää, kun ei tarvitse klo 18 olla kotona nukuttamassa. Työhönpaluu tosin aiheuttaa vähän haastetta, joten tsemppiä! Anselmiina on tosin nyt jo aikaistanut nukkumaanmenoaan hieman, esimerkiksi tänään nukahti jo ysiltä. Toisinaan sitten kukkuu sinne yhteentoista... Toivottavasti teillä saadaa rytmiä aikaistettua, ettet ole töissä ihan naatti.

   Poista