keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kukas siellä vaun... Haluaisitteko keskustella pelastuksesta?

Lastenvaunuja työntävä äiti on otollinen kohde erilaisille saarnaajille. Näin olen päätellyt, sillä sen verran monesti on kanssani haluttu viime aikoina keskustella henkimaailmasta.

Taktiikka on fiksu. Vauvan vaunut ovat oiva jäänsärkijä. Pysäytetään niiden työntelijä ja kysytään, kukas se siellä uinuu. Sitten saatetaan tiedustella uinujan ikää ja vähän rupatella vauvoista. Viimeistään sen jälkeen on jo luontevaa kysyä, tiedänkö pelastuksesta tai siitä, milloin kolmas maailmansota alkaa.

Vauvasta on helppo virittää keskustelu, sillä kukapa äiti ei tahtoisi puhua pienokaisestaan. Kun keskustelu on avattu, on helppo siirtyä astetta painavampiin aiheisiin.

Uusi maailmanhallitus tai seuraava kosminen aika ovat tosin ainakin minun äitipäälleni hieman liian raskaita aiheita. Joskus nuorempana olisin saattanut jopa jäädä keskustelemaan ja hieman väittelemäänkin, mutta nyt kiitän esitteistä ja jatkan matkaa. Olen ehkä tyhmentynyt ja laiskistunut, ja sitäpaitsi vauvani herää usein vaunujen pysähtyessä. Se ei aina ole kaunista kuultavaa.

Kulman takana heitän lehtiset roskiin. Mitä mieltä Jumala on tupakoinnista, erään kannessa kysytään. 

Hmm, enpä tiedä. Sen ainakin tiedän, ettei tupakka ole terveellistä. Se riittää.

4 kommenttia:

 1. Hahaha! :D Voi herranjestas... meillä päin ei tietääkseni moista tapahdu, niitä esitteitä jaetaan täällä ovelta ovelle ja vaunujen kanssa minut pysäyttää naapurin mummot - ei muut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tehdään kai jotain tehoiskuja. Tai sitten vaan vaunuilevat äidit on päätetty valita kohteiksi :D

   Poista
 2. Meille oli ilmestynyt esite maailmanhallituksesta ja samalla kutsu konventtiin.. En ymmärrä miksi kun ei olla kiinnostuneita ja kaikki tuollaiset käännytetään ovelta pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle kerrottiin, että konventtiin saa sitten ottaa vauvankin mukaan. On hoitotilat ja kaikkea! :D

   Poista