maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä haastetta

 Perhosia masussa -blogin Minna heitti haasteen. Tarkoituksena on vastata viiteen hänen tekemäänsä kysymykseen, tehdä itse viisi kysymystä ja haastaa viisi ihmistä vastaamaan niihin. Tässäpä siis:

1. Miten vietät pääsiäistä?
- Nyt toisena pääsiäispäivänä voi kai sanoa, että pääsiäinen on jo mennyt. Se meni kotiseuduilla sekä omilla että miehen vanhemmilla.

Se oli myös vauvan ensimmäinen maakuntamatka. Parin tunnin ajomatkat suuntaansa sujuivat hienosti. Tosin menomatkalla sattui samaan aikaan hilpeyttä herättänyt samanaikainen selkä- ja lahjekakkavahinko. Anteeksi, olen lapsensa kakasta jauhava nolo mamma

On muuten hauska huomata, miten pääsiäinen on pääsiäinen äitiyslomallakin. Arkeen paluu tuntuu tympeältä, vaikka nyt minun elämäni on melko samaa niin lauantaina kuin tiistainakin. Yleensä viikonloppuisin onneksi on yksi käsipari enemmän.

Kotiseudulla vauvan saattoi heittää isovanhempien hoitoon hetkeksi, että sai esimerkiksi tehdä jotain niin villiä kuin syödä rauhassa. Kävimme kerran miehen kanssa jopa kaksin saunassa. Ehkä vähän ajan päästä voisimme jopa poistua kuuloetäisyydeltä.

Ok, nyt loppuu jaarittelu!

2. Lempiherkkusi?

- Ennen olisin vastannut sipsit, mutta raskaus vei kaikkein pahimman sipsihimon mennessään. Sen sijaan suosikiksi nousi suklaa. Ääk. Välillä epäilen, että suklaa aiheuttaa vauvalle mahavaivoja. Ääk sillekin.

3. Mitä tekisit ensimmäisenä jos voittaisit lotossa?

- Ennen olisin vastannut, että lähtisin matkalle. Nyt, hmm, varmaan ostaisin asunnon tai laittaisin säästöön sitä varten.

Saattaisin jopa silti mennä sinne matkalle, muah!

4. Mikä on parasta kesässä?

- Aurinko. Se paitsi lämmittää, myös antaa mukavasti energiaa. Odotan innolla ihanaa äitiyslomakesää! Osa kesästä on jo vanhempainvapaata, mutta eivät kai termit ole niin justiinsa.

5. Entä mikä on paras sadepäivän aktiviteetti? :D
- Datailu, haha... tai lukeminen tai joku ihana järjestelyhomma, vaikka sukkien parittaminen.Heitän haasteen With Sweet Rhythm -Polaliinalle, PikkuPeikkoPrinsessat-Elinalle, Vahinkoäidille, Hennoille potkuille ja Laskettu aika -Iinalle. Olkaa hyvä! Tällaista tahtoisin udella:

1. Oletko millekään allerginen? Jos olet, harmittaako se?
2. Haaveiletko ulkomailla asumisesta? Missä?
3. Milloin joit viimeeksi alkoholia? Oliko hauskaa?
4. Pidätkö pizzasta? Mitä täytteitä toivot?
5. Miten usein teillä siivotaan?

2 kommenttia:

  1. Olipas hauska :D
    Mä kans oon ihan riemuissani tästä, että saan olla koko kesän kotona. Ihanaa! :) Ja toi arkijuttu.. musta taas oli ihanaa että se arki alkoi! :D Haha. Onhan toki ihanaa, että mies on vkonl ja pyhinä kotona, mutta me ei pyhinä paljoa kotona ehditty olla, niin oli ihana palata arkeen ja rauhalliseen kotielämään :D

    VastaaPoista
  2. Kotielämään palaaminen oli kyllä huippua :D Toki oli kiva, kun oli vauvan isovanhemmat apuna, mutta silti siellä oleilu alkoi jossain vaiheessa olla jo vähän blääh...

    VastaaPoista