sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Lihaisa himo

Moni on siunatusta tilastani kuultuaan kysynyt, onko minulla ollut mitään ruokahimoja. No, ei oikeastaan ole ollut. Päinvastoin ajattelen, että voi kun tekisikin jotain ruokaa mieli. Mikään ei oikein ole maistunut.

En ole koskaan ollut meetvurstin ystävä. Joskus vuosia sitten oksensin, kun mieheni puhui valkosipulimetukasta. Silloin en siis todellakaan ollut raskaana.

Viime yönä heräsin ja mieleni teki mitäs muutakaan kuin meetvurstia. Onnekseni jääkaapissamme oli tuota sillä hetkellä jumalten herkulta tuntuvaa makkaraa.

Se ei ollut lainkaan pahaa. Jouduin jopa hillitsemään itseni, etten olisi ottanut enempää kuin kaksi palaa. Mikä oudointa, himo on jatkunut myös tänään.Koin ensimmäisen ruokahimon lähes raskauden puolivälissä. Tämä saattaa pian vaihtua ällötykseen. Se lienisi hyvä, sillä tutkin äsken meetvurstin soveltuvuutta odottaville.

Neuvolasta saadusta kiellettyjen ruokien listassa sitä ei erikseen asetettu pannaan, mutta Terve.fi-sivuston artikkelissa vältettävistä ruuista sen mainittiin olevan vaarallista. Kypsentämättömänä siitä saattaisi saada listeriabakteerin.

Metukka ei myöskään ole varsinaista terveysruokaa. Hyvää se silti oli, varsinkin kerran elämässä!


5 kommenttia:

 1. Mulla oli kans jonku aikaa sitten ihan hillitön metukan himoitsemiskausi :D

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista
 3. Mulla tuli kerran raskausaikana himo ranskanleipään ja sen päälle piti saada maksapasteijaa. Tätä oli ihan pakko saada vaikka en normaalisti syö kumpaakaan noista. Himo loppui kuitenkin yhden palan jälkeen jo onneksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, nää on niin hulluja joskus :) Metukkahimo jatkuu muuten jo monetta päivää, ihme kyllä. Jaiks.

   Poista