sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vauva ei ole enää salaisuus

Viikonlopun teemana oli vauvauutisten kertominen. Olemme tähän asti, raskausviikolle 15, onnistuneet pitämään itävän perheenlisäyksen omana tietonamme.

Perjantaina olin entisen työkaverini läksiäisissä, jossa jäin kiinni viinitestissä. No, oikeastaan kerroin sitten ihan itse, miksi olin vesilinjalla. Muuttumiseni kahvinjuojasta teepussien kuljettelijaksi oli kuulemma herättänyt ihmetystä.

Kaikki olivat oikein onnellisia puolestani. Se lämmitti. Huomenna tosin keskustellaan työni tulevaisuudesta. Sitä en ehkä odota niin innokkaasti.

Kun töissä oli saatu kerrottua, oli seuraavana päivänä vuorossa tärkeämmät eli molempien perheet. Olemme samasta kaupungista kotoisin, mistä ainakin tässä tilanteessa olen kiitollinen. Päätimme kutusa molempien vanhemmat yhdessä ravintolaan ja näyttää ultrakuvat.

En ole vähään aikaan jännittänyt mitään niin paljon. Onneksi jännitys oli täysin turhaa. Kaikki olivat onnessaan ensimmäisestä lapsenlapsestaan.

Äitini sanoi pohtineensa, tulisiko hänestä mummo vasta joskus lähempänä seitsemääkymppiä. Hän sanoi olevansa onnellinen, että saa lapsenlapsia vielä, kun jaksaa olla heidän kanssaan.

On ihanaa, ettei raskautta enää tarvitse salailla. Kaverit eivät tosin tiedä tästä vielä, mutta voisi kertoa sitä mukaa, kun tapaa heitä.

On myös ihanaa, että meidän vielä syntymättömästä vauvasta iloitaan niin paljon. Tervetuloa, sinua odotetaan!

Milloin te kerroitte raskaudestanne?


2 kommenttia:

 1. Me kerrottiin nt-ultran jälkeen molempien vanhemmille (toisille kasvotusten ultrakuvalla ja toisille puhelimitse). Läheisimmälle veljelle kerroin aika pian tuon jälkeen ja hän on sitten tiedottanut kyllä muuta sukua. Töissä en ole vielä kertonut, pitää tällä viikolla varmaan paljastaa ennen kuin maha näkyy. Oon nyt siis 18+0 viikolla menossa. Töihin vaikuttaa minullakin, olen sijainen ja nyt soppari on vuoden loppuun. Olen melko varma ettei sopimusta enää sen jälkeen jatketa vaikka ennen ä-lomaa ei montaa viikkoa tarviisi töissä olla. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla myös loppuu sopimus joulukuun lopussa, ja sitten äitiysloma alkaisi helmikuun alussa. Alkoi jo vähän tulla huoli, mitä tammikuussa tekisi. Toki voisin tehdä gradun loppuun... Sain sitten ihme kyllä jopa kaksi freelance-hommaa alkuvuodelle. Toivottavasti sinuakin onnistaa :)

   Keskustelu työni tulevaisuudesta siirtyi sitten ensi viikolle, jaiks.

   Poista