tiistai 10. syyskuuta 2013

Mahan vaatimaton ensiesiintyminen


Vatsakumpu kertoo kiistatta raskaudesta. Ajattelin, että saisin odottaa omaa kumpuani vielä hetken.

Sainkin odottaa sitä viime viikkoon, raskausviikkoon 13. Loppuviikosta alkoi olla selvää, ettei keskivartaloni ole yhtä tasainen kuin ennen sikiämistäni.

Sivuprofiili pullottaa rv 13+3.

Kumpuni ei varmaan vielä pistä ulkopuolisen silmään. Minä kuitenkin huomaan, että se on kasvanut. Saatan näyttää siltä, että olen ahtanut itseeni ravitsevan pasta-aterian tai hankkinut kaljamahan.

Se on kuitenkin juuri sitä itseään. Raskausmaha, vauvamassu. Nahkayksiöksi en vatsaani sentään suostu kutsumaan.

Vaatetus alkaa olla ongelma. Vanhat housut menevät jalkaan, mutta en voi kieltää, etteivätkö ne puristaisi. Kunnon mammahousuihin taidan olla vielä turhan litteävatsainen, mutta kieltämättä oloni on mukavampi, kun avaan housujeni napin.

Milloinhan joku kysyy, onko siellä vauva?

P.S. Tänään kääntyi raskaus viikoksi 14, mutta oireiden häviämistä ei ole havaittavissa. Väsymys ja paha olo vaivaavat yhä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Törmäsin juuri blogiisi ja tutulta kuulostaa! Olen itse juuri täyttänyt 21 vuotta ja meillä on 6kk ikäinen vauva :) Tämän lisäksi toisesta jo haaveillaan, joten odottaminen voi minullakin olla kohta taas ajankohtaista :) Kirjoitan itsekin blogiani, käy tutustumassa, siellä on paljon samankaltaista asiaa nuorena äidiksi tulemisesta jne. :) kaunisodotus.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne ja tosi kiva saada vähän vertaistukea! :) Pitääkin tutustua blogiisi.

      Poista